Drie Hofdames, wonen aan je privépark

Ongemerkt gaat de bouw van de Drie Hofdames heel snel. Met de bouw van de drie gebouwen met 69 drie- en vier-kamer appartementen. Voor een deel huur (vanaf € 950 per maand) en een deel koop (tussen de € 229.500 en € 350.000 vrij op naam). Heel populair bij de aspirant bewoners.

Park in de achtertuin
Begrijpelijk, want het is een uiterst interessant project. Midden in een al gezellige bestaande wijk en met park De Driesprong ‘in de achtertuin’. Nog wat details. De gebouwen worden 80 centimeter verdiept aangelegd. In het verdiepte deel worden 16 parkeerplaatsen per gebouw in de stallingsgarages gerealiseerd met nog in totaal 40 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het parkeren op de Van Vollenhovenlaan wordt veranderd, waardoor er 13 extra openbare parkeerplaatsen komen. De appartementen zijn boven de garage en hebben daardoor een mooi uitzicht over het park. In totaal zijn er vier etages, waarvan de bovenste iets terugspringt. Een landschapsarchitect wordt ingeschakeld om te zorgen dat de uitstraling van het park De Driesprong tussen en rond de gebouwen wordt voortgezet.