Don Bosco krijgt 2500 euro steun voor hulp tijdens crisis

Don Bosco Rijswijk is tijdens de crisis gestart met het helpen van mensen in tijden van crisis. Wekelijks worden ruim 50 maaltijden vers bereid en aan huis bezorgd door de medewerkers en vrijwilligers van Don Bosco. Daarnaast kunnen mensen bellen voor een praatje of voor het vragen van hulp.

Oranje Fonds steunt initiatief
Het project van Don Bosco heeft 2500 euro gekregen van het Oranje Fonds. Hiermee kan het team van het jeugdcentrum nog tot minstens eind april doorgaan met het helpen van mensen die door de Corona crisis thuis zitten.

Hulp voor iedereen die het nodig heeft
De vrijwilligers van Don Bosco doen veel dingen voor mensen die hulp nodig hebben. Zo doen ze boodschappen voor ouderen en schrijven honderden kaarten met de hand die ze bezorgen bij eenzame ouderen, buurtgenoten en vrijwilligers. Met Pasen werd zelfs een heus Paasontbijt samengesteld met verse broodjes, fruit, cheesecake met advocaat, huisgemaakte eiersalade en chocoladekoekjes.

Ken jij, of ben jij iemand die behoefte heeft aan een maaltijd? Iemand die niet zelf de deur uit kan voor boodschappen? Don Bosco is doordeweeks tussen 10 en 14 uur bereikbaar op 06-28605152 of 070-3367070. Je kan ook mailen.