Dj ISIS gaf dj-les voor 55-plussers

Haar moeder, oud-burgemeester van Rijswijk Ineke van der Wel, had de gastles geregeld. Rijswijk kon zich even meten aan Amsterdam, New York en Buenos Aires. De wereldberoemde DJ ISIS, voorheen 100% Isis, kwam draaien. Niet voor een uitzinnig jong publiek, maar voor een aantal 55-plussers die op dj-les zitten van de Florence zorggroep.

‘Het zijn allemaal hippen mensen’
‘Ik was best zenuwachtig, maar het is grandioos leuk. Ze heeft de echo uitgelegd en de filter. Ik vind het wel leuk met knoppies en dingetjes’, zegt cursist Manolito Deurloo. Voor DJ ISIS was het een soort verrassing wat haar te wachten stond. ‘Ik vind het hartstikke leuk. Vanuit mijn optiek zag ik geraniums, permanentjes en bloemenjurken maar dat is allemaal niet zo. Allemaal hippe mensen’, lacht DJ ISIS.

Tekst en foto’s Mediapartner Omroep West