Dit weekend vaart het Varend Corso weer

Op 2, 3 en 4 augustus is weer het Varend Corso Westland. Op vrijdag is de Rijnmonddag, zaterdag de Westlanddag en zondag de Delflanddag. Er zijn weer vele boten voorzien van prachtige bloemen, planten, groenten en fruit. Een mooi jaarlijks evenement die veel bezoekers uit de regio, maar ook van ver daar buiten trekt.

Aankondigingsboot
Ab Rood is ‘de stem’ van het corso en kondigt niet alleen de komst van het corso aan. Ab vertelt je welke boten er mee varen, eventuele wijzigingen in volgorde, maar ook of je je het beste met een zonnebrandcrème kan insmeren. Ab is drie dagen lang “de spraakwaterval” van het Varend Corso Westland.

Over het corso
De stoet trekt door onder meer Westland, Schipluiden, Maassluis, Den Haag, Delft, Vlaardingen en Rijswijk. Drie dagen lang een varend lust voor het oog van de honderdduizenden toeschouwers die elk jaar op het corso afkomen.

Informatie
Voor meer informatie kun je kijken op de website: Varend Corso Westland, hier vindt je uitgebreide informatie over het Varend Corso, maar ook over wal activiteiten, parkeermogelijkheden en nog veel meer.