Dierenasiel Julialaantje zoekt bestuursleden

Honden- en kattenasiel ’t Julialaantje in Rijswijk zoekt twee nieuwe bestuursleden voor gemiddeld vier uur per week.  Van een van de nieuwkomers wordt verwacht dat hij/zij de portefeuille Personeel en Organisatie gaat beheren.  Het takenpakket van het tweede nieuwe bestuurslid wordt in overleg met de andere bestuursleden vastgesteld.

Het bestuur van het dierenasiel bestaat uit vijf leden. Zij houden toezicht op het functioneren van het asiel en op het daarmee verbonden pension. Verder zijn de bestuurders onder meer actief met het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en het aansturen van fondswerving en de communicatie.

Kandidaten met bestuurlijke ervaring hebben de voorkeur, hoewel dat niet beslist noodzakelijk is.  “Een positieve, oplossingsgerichte instelling is dat wel, net als goede communicatieve vaardigheden”,  zo laat de organisatie weten. “Voor degene die P&O gaat doen, hebben we het liefst iemand met P&O-kennis.” Hart voor dieren is natuurlijk voor beide functies onontbeerlijk.

Belangstellenden kunnen  voor 17 maart 2017 een mail sturen aan secretarisjulialaantje@gmail.com.