D66 Rijswijk wil bruisende evenementen

D66 wil meer koop en heer woningen voor het middensegment, waaronder meer zorgwoningen voor ouderen. D66 wil meer groene daken en vervanging van tegels in tuinen en openbare ruimten door groen. “Ons mooie groen in Rijswijk moeten we behouden en benutten. Met ‘doe-groen’ voor kinderen en paden voor fietsers en hardlopers. Verder wil D66 een station in Rijswijk Buiten”, zegt Constantijn Dolmans, lijsttrekkervan D’66. De partij maakte haar kandidaten en het verkiezingsprogramma bekend.

Gratis parkeren in De Bogaard
De toekomst van winkelcentrum In de Boogaard vraagt creatieve oplossingen inclusief gratis Gratis parkeren in De Boghaardst van winkelcentrum de Boogaard vraagt creatieve oplossingen inclusief gratis parkeren. En D66 wil een verbetering van de aantrekkelijkheid van Oud Rijswijk door herinrichting van de Herenstraat inclusief aanpak parkeren.

D66 wil steun voor sportverenigingen en meer inzet van buurtsportcoaches. Er moeten meer ‘bruisende’ evenementen komen. Verder zien we een gezonde toekomst voor Museum Rijswijk als ‘cultuurhuis’. En een bruisend Huis voor de Stad in het oude stadhuis.

fotograaf Hein Athmer