Culinair Festival met proeverijen in Oud Rijswijk

Op vrijdag 29 juni is het weer smullen tijdens het Culinaire Festival in het historische Winkelcentrum Oud Rijswijk. Het evenement start om 15.00 uur en om 16.00 uur opent Burgemeester Michel Bezuijen dit inmiddels traditionele zomerfeest. Tijdens de opening verzorgt Balletstudio Karin den OS een wervelende dansdemonstratie.

Proeven en smullen
 Thema van het zomerfeest is ‘zon en vakantiegevoel’. De culinaire hoogstandjes, de feestelijk versierde straten, de muzikale en theatrale optredens zullen dat dan ook volop uitstralen. Alle horeca- en foodondernemers maken voor de bezoekers de heerlijkste hapjesklaar. Een smakelijke ontdekkingsreis van sushi tot pannenkoek. Natuurlijk is er ook een groot aanbod aan drankjes, allerlei wijnen, biersoorten, sapjes en andere dorstlessers, om de hapjes te vergezellen.

Muziek, workshops en dans
Op vier podia en door het winkelcentrumheen zijn veel spetterende optredens, van klein en intiem totmeerkoppige orkesten, waaronder Joel Borelli, 80’s Dilemma, de Philetta’s, de Woodstreet Big Band, Rijswijk Got Talent met div. optredens. Ook zijn er clowns, workshops en een giga waterbak waar kids op het water kunnen lopen. Vermaak voor jong en oud. Aan het zomerse feestgedruis komt officieel om 21.00 uur een einde, maar het zonnige vakantiegevoel zal dan zeker nog lang bij een ieder blijven hangen.