Cosmeticadieven Kruidvat en overval Albert Heijn

Team West, het opsporingsprogramma van TV West brengt dinsdagavond 27 december, het eerste deel van haar Jaaroverzicht over 2016, met als meest bekeken onderwerpen : Heftige beelden van de gewelddadige overval op Albert Heijn Bogaardplein Rijswijk in januari, 51.077 keer. Drie mannen bedreigden het personeel en klanten en gingen er vandoor met geld en sigaretten. Er zijn uiteindelijk vier verdachten van 16 tot 18 jaar oud aangehouden. 

En meest bekeken in april: Duidelijke beelden van cosmeticadieven bij Kruidvat in Rijswijk, 53.529 keer. Er kwamen veel tips via Meld Misdaad Anoniem. De twee verdachten zijn aan de hand van die tips herkend. 

Voor de politie is de hulp van het publiek onmisbaar. Het is goed om te zien dat er na elke uitzending tips binnenkomen. De makers zijn er trots op dat u keer op keer meedenkt en van u laat horen. “We wensen u een goed en veilig 2017 en rekenen ook in het nieuwe jaar weer op uw hulp. Team West is terug op dinsdag 17 januari om 17.00 uur op TV West. Woensdag 28 december blikken wij terug op de maanden mei t/m augustus”.