Coen Sleddering lijsttrekker VVD Rijswijk

Op en top liberaal en bekende Rijswijker Coen Sleddering is voorgedragen als lijsttrekker van de VVD voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. “Met de VVD ben ik trots op Rijswijk, waar men kan wonen, werken, leven en genieten in een veilige en bereikbare gemeente”, zegt hij.

“Rijswijk staat er goed voor, mede dankzij de vele VVD bestuurders die onze stad hebben gediend. Gaat alles goed dan? Nee er zijn ook dingen die beter kunnen en moeten. En daar wil de VVD hard aan werken in het belang van de burgers en bedrijven van onze stad”, aldus Coen die er duidelijk zin in heeft.

Coen Sleddering is lid van de Rijswijkse gemeenteraad en een vertrouwd gezicht in Rijswijk. Hij woont sinds 1978 met zijn echtgenote in Rijswijk waar ook hun drie zonen zijn opgegroeid. Na een jarenlange carrière als directeur/manager communicatie bij diverse bedrijven en organisaties is hij actief als ondernemer met zijn eigen managementadviesbureau. Ook op bestuurlijk vlak is hij actief geweest in de Rijswijkse samenleving.

Eerst via het schoolbestuur van de Prins Mauritsschool, toen als voorzitter van de Rijswijksche Hockeyclub en tot voor kort als voorzitter van de Raad van Toezicht van Trias. Daarnaast is het negen jaar lid geweest van de Raad van Commissarissen van Vidomes.

Tijdens de ledenvergadering van 16 oktober a.s. benoemen de leden van de Rijswijkse VVD de lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.