Coen Sleddering benoemd als lijsttrekker VVD Rijswijk

De leden van de VVD Rijswijk hebben Coen Sleddering unaniem benoemd als lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Coen is lid van de Rijswijkse gemeenteraad en voor velen een vertrouwd gezicht in Rijswijk.

Coen zet met de Rijswijkse VVD in op lagere lasten voor burgers en bedrijven, handhaving en uitvoering van door het stadsbestuur afgesproken zaken, ruimte voor ondernemers, werkgelegenheid, een helder en eenvoudig parkeersysteem en de goede bereikbaarheid van Rijswijk. Samen met de andere kandidaten op de lijst en vele vrijwilligers gaat hij werken aan een geweldige verkiezingsuitslag voor de VVD.

Bestuursvoorzitter Hiemstra is zeer content met de benoeming. Over Sleddering zegt hij “…Coen is een liberaal in hart en nieren. Hij staat midden in de Rijswijkse gemeenschap, hij is een leider om trots op te zijn en onze man om het succes van de VVD in Rijswijk voort te zetten. Ik ben heel blij met zijn benoeming en kijk met veel vertrouwen naar de komende gemeenteraadsverkiezingen…”.