Clown Bumba komt naar Rijswijk!

Het populairste clowntje van de Benelux komt weer terug naar de Nederlandse theaters met Bumba in Dromenland. Maandag 17 april speelt zijn show om 14.00 uur én 16.00 uur in de Rijswijkse Schouwburg in Rijswijk. Theater voor de allerkleinsten. En Bumba komt niet alleen, want hij neemt al zijn trouwe vriendjes mee. Na de voorstelling kunnen de kids Bumba een knuffel te geven in de foyer!

De theatershow Bumba in Dromenland is speciaal gemaakt voor kinderen vanaf 1 jaar. Het aangepaste licht- en geluidsniveau maakt de show een bijzondere belevenis voor de allerkleinsten.
Het verhaal van Bumba in Dromenland gaat over kleine Loes. Elke avond moet zij op tijd naar bed, samen met haar lievelingsknuffel Bumba. Plotseling komt haar knuffel tot leven en neemt hij haar mee naar een wereld waar alles mogelijk is… Namelijk naar het Bumbacircus waar Bumba en zijn vriendjes de grappigste avonturen beleven! Bumbalu, Tumbi de olifant, Poppa de aap, Carla de kip, de gekke vogel Kiwi en Baby toveren samen met Bumba een lach op alle kindergezichten tijdens hun allereerste theaterbelevenis en nemen iedereen mee naar dromenland.