CJG Rijswijk zet opa’s en oma’s weer in het zonnetje

Op 4 juni is het Nationale Opa en Oma dag. Opa en Oma dag is in het leven geroepen om met elkaar te genieten van de bijzondere band die grootouders met hun kleinkind(eren) hebben en als blijk van waardering voor de rol die ze vaak spelen bij de opvoeding van een kind. Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Rijswijk wil rond deze dag alle opa’s en oma’s in het zonnetje zetten.

Stuur je leukste foto en …..
Het CJG heeft wel de hulp nodig van alle Rijswijkse (achter)kleinkinderen. Mail een leuke, gekke, grappige foto van jezelf met je opa en/of je oma naar  info@cjgrijswijk.nl en maak kans op een familieticket voor de bioscoop. Met deze bon kan je samen met je broer, zus, een vriend of vriendinnetje én met opa en/of oma gezellig naar de film. Je foto moet uiterlijk 4 juni dus op Opa en Oma dag, binnen zijn bij het CJG Rijswijk.

……maak kans op bioscoopbon
Daarna wordt de winnende foto getrokken. Dat gebeurt door middel van loting. Iedereen maakt dus kans! De winnaar van het bioscoop-familieticket krijgt hiervan bericht. Vergeet daarom niet je naam, adres en telefoonnummer in de mail te zetten.  Alle ingezonden foto’s komen in het CJG Rijswijk te hangen. Je kunt ze na de trekking aan de P. van Vlietlaan 10 komen bewonderen.

Foto van de winnaars van 2017: mama Saskia, (klein)dochter Emma, (klein)zoon Marijn en opa en oma Van der Rassel