Chefkok Bijna Thuis komt met 3 gangen actiemenu

Een half jaar geleden, in juli vorig jaar, zat Rijswijk.tv met chefkok Remco Nunnikhoven in de keuken van brasserie Bijna Thuis in Park Overvoorde. Dat was zelfs voor de officiële opening. “Ik wil ook graag met een betaalbaar actiemenu komen. Drie gangen, verse groenten, met soep vooraf en ijs toe”, filosofeerde hij toen. Nu maakt hij zijn belofte waar. “Veel Rijswijkers schuiven al regelmatig aan, met zo’n actiemenu is de drempel nog lager.” Voor € 17,50 staat het complete menu op de kaart. (zie de foto)

“Er is het laatste half jaar heel veel gebeurd”, zegt manager Joost van der Plas. “De brasserie wordt al druk bezocht en het hotel draait volop. De eerste bruidsparen hebben hun trouwnacht doorgebracht in onze trouwsuites”.

Veel aanloop op de dag
“We hebben ook veel grote bedrijven die bij ons vergaderen, een paar hebben ook met hun team hier overnacht. Wat leuk is dat we ook overdag veel aanloop hebben. Wandelaars uit het park, buurtbewoners, ze komen voor koffie met een gebakje. Ook wordt er een uitsmijter besteld. Op verzoek van een aantal bezoekers zijn we ook met speciale broodjes begonnen. Vooral een ‘Broodje Bal’ is populair”, vertelt Joost verder.

Het adres is Van Vredenburchweg 170. Het makkelijkste te vinden als je vanaf de Schaapweg de Van Vredenburchweg ingaat (volg de borden) en linksaf slaat naar het bunkeremuseum. Daar moet je dan gewoon de klinkerweg volgen.