Chef Takis verrast met restaurant Elea

De in Griekenland geboren chef-kok Takis Panagakis, bekend van restaurant Mazie in Den Haag, slaat zijn vleugels uit. Dinsdag opende hij de deuren van restaurant Elea aan de Herenstraat 83 in Rijswijk, recht tegenover de oude kerk. Zijn geboorteland is zijn inspiratiebron. Griekse invloeden vind je in de gerechten, de inrichting en ook in de wijnkaart. Panagakis: ,,Restaurant Elea is een reflectie van mijn afkomst, met een knipoog naar de toekomst. Een plek om smaken te ontdekken en verrast te worden. Ik wil dat gasten in ons restaurant iets nieuws beleven. Ik wil mijn kennis, mijn achtergrond en mijn visie delen.”
Tot en met zaterdag 26 november gaat restaurant Elea proefkoken. Gasten zijn van harte welkom om kennis te komen maken met het restaurant en het team achter Elea. In de openingsweken wordt het Afkomst & Toekomst menu geserveerd voor een kennismakingsprijs. Op dinsdag 29 november zal restaurant Elea officieel geopend worden.
Elea (Oud-Grieks voor ‘olijf’) is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid en uitdaging. Deze drie woorden sluiten naadloos aan bij de moderne en innovatieve kookstijl van Chef kok Takis Panagakis. Restaurant Elea is een Casual fine dining restaurant, waar gasten in een ontspannen sfeer, met vriendelijke, gastvrije en vakkundige bediening, verrast worden met moderne, innovatieve en speelse gerechten en lichte en pure smaken.

 

Reserveren.
Wilt u komen proeven en u laten verrassen? Reserveren kan via 070-214 38 60 of via info@restaurantelea.nl. Zij ontvangen u graag in hun restaurant. De openingstijden zijn op dinsdag t/m zondag van 18.00-22.00 uur. Facebook: www.facebook.nl/restaurantelea