Chaos door reeks ongelukken in Rijswijk

Het was goed raak vanmiddag in Rijswijk met verschillende ongelukken. Gedurende de hele middag hoorde aanwezigen van de Plaspoelpolder continu sirenes van politieauto’s en ambulances.

Motorrijder zwaargewond
Een motorrijder raakte zwaargewond bij een ongeval op de Lange Kleiweg. De traumahelikopter kwam ter plaatse en landde op het parkeerterrein van Event Plaza. Het slachtoffer is na stabilisatie door ambulancepersoneel en het Mobiele Medische Team met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Fietsster aangereden op de Kerklaan
Een fietsster werd aangereden op de Kerklaan. Deze kon zonder letsel haar weg vervolgen. De boodschappen die ze net gedaan had waren er echter niet zo goed aan toe.

Aanrijding op de Diepenhorstlaan
Ook op de Diepenhorstlaan, eveneens in de Plaspoelpolder klapte een Ford Ka op een busje. De airbag van de bus was opengegaan na het ongeluk en een ambulanceteam moest ter plaatse komen om minimaal één inzittende te behandelen.

Ongeval op afrit Plaspoelpolder
Op de A4 bij de afrit Plaspoelpolder vond ook een kop staart botsing plaats ter hoogte van de stoplichten bij de Polakweg. Hier werd ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd en de traumaheli kwam boven het ongeval te vliegen. Er is niemand meegenomen omdat het letsel mee bleek te vallen. De melder van het ongeluk had hem als ‘reanimatie’ gemeld. De bestuurder van het achterste voertuig is aangehouden omdat er volgens de politie een te hoge waarde cannabis werd gemeten.