Celeritas speelt volgend seizoen op Haaglandia-veld

Celeritas speelt komend seizoen op de voormalige accommodatie van Haaglandia op het sportpark Prinses Irene. Celeraitas heeft overeenstemming bereikt met de stichting die onlangs de eigenaar werd van opstallen zoals kleedkamers en de kantine. Met de gemeente, de eigenaar van de sportvelden, is een formeel besluit tot verhuring gestart. Met andere kandidaatclubs is overleg om volgend seizoen ook gebruik te gaan maken van het sportpark aan de Schaapweg.

Celeritas speelt nu nog haar thuisduels op het complex van WateringseVeld/GONA, maar aangezien een fusie met die club afketste (en die nu verder gaat per 1 juli onder de naam van WVG/Kranenburg) moest Celeritas op zoek naar een nieuwe locatie. Die heeft het nu in Rijswijk gevonden.
Wethouder van Sport René van Hemert, is blij met deze ontwikkeling. “Het voornemen om het sportpark multifunctioneel te gaan gebruiken sluit volledig aan bij de ideeën van de gemeente. De ingebruikname van de kleedkamers en kantine is een goede eerste stap.” De gemeente is als eigenaar van de sportvelden verantwoordelijk voor het onderhoud en de verhuur. De voorbereiding voor het maken van een formeel besluit tot verhuring is gestart.