CDA Rijswijk wil extra agenten ‘kopen’

Een mooie campagnedag in de Bogaard voor het CDA Rijswijk. Veel publiek én de aanwezigheid van CDA Tweede Kamerlid Chris van Dam. Hij steunt het plan van CDA Rijswijk om het mogelijk te maken lokaal extra agenten in te kopen bij de nationale politie. En stelde hierover al Kamervragen aan de minister van Justitie Grapperhaus. Hij was vandaag in Rijswijk om met het CDA campagne te voeren.

Ook wil het CDA in elke buurt een buurtpreventieteam en de straatverlichting met spoed repareren. Goede verlichting draagt bij aan veiligere woonomgeving.  Daarnaast wil het CDA dat politie en gemeente sneller reageren op klachten en signalen van inwoners. Zij weten immers zelf het beste wat er speelt in hun wijk. Dat moet serieus worden genomen en de gemeente moet daar haar voordeel mee doen voor een veiligere stad.

CDA raadsleden in de Prins Bernhardflat
CDA Rijswijk deed ook mee aan NL Doet. Daarom hielpen lijstaanvoerder Johanna Besteman en Annemie Koegler bij de grote voorjaarsschoonmaak in de prins Bernardflat. “De Bernhardflat is een gezellige seniorenflat met veel actieve en  betrokkenbewoners. Er is een gemeenschappelijke huiskamer waar veel activiteiten worden georganiseerd en waar flatbewoners elkaar ontmoeten”, aldus Johanna Besteman. De flatbewoners hebben samen spullen ingezameld om te doneren aan de Rijswijkse weggeefwinkel.