CDA Rijswijk blij met nieuwe fractie-assistent

Maria-Antoinette van Wezel (Antoinette) gaat de CDA Fractie in de Rijswijkse gemeenteraad versterken als fractie-assistent.

Steentje bijdragen aan welzijn
“Ik ben in Leiden geboren en getogen en sinds 14 jaar wonend in Oud Rijswijk met echtgenoot Jack. Samen zijn wij de peetouders van 4 prachtige meisjes. Ik heb een Indisch-Frans-Nederlandse achtergrond en ben Christelijk opgevoed. Sinds 1979 werk ik in de zorg”, vertelt Antoinette. Eerst als ziekenverzorgende, later als verpleegkundige en bedrijfskundige. “Op mijn eigen wijze probeer ik mijn steentjes bij te dragen aan een zo optimaal als mogelijke welzijnsbeleving van zorgvragers, aan het werkgeluk van zorgverleners en aan een gezonde bedrijfsvoering in de gezondheidszorg en het sociale domein”.

Iedereen doet er toe
Antoinette is fractie-assistent maar ook bestuurslid van CDA Rijswijk. “Vanuit die positie als vrijwilligster wil ik de fractie ondersteunen en faciliteren en mij hiermee inzetten voor het sociale domein van onze mooie gemeente Rijswijk, dat spreekt mij aan. Want een samenleving waar iedereen er toe doet en mee mag doen, is voor mij heel belangrijk”. Maria Antoinette gaat graag het gesprek met inwoners aan over wat er niet of juist wel goed gaat in Rijswijk. Je kan mailen naar: fractie@rijswijk.cda.nl.