CDA: gratis parkeervergunning vrijwilligers en mantelzorgers

Het CDA Rijswijk blijft zich sterk maken voor een gratis parkeervergunning voor vrijwilligers en mantelzorgers in Rijswijk. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn het kloppende hart van Rijswijk. Zij moeten daarom alle mogelijke steun krijgen in Rijswijk, zo schrijft het CDA in het verkiezingsprogramma.

Wij koesteren onze vrijwilligers
Het CDA zette zich hier de afgelopen periode ook al met verve voor in. Met als resultaat een parkeervergunning tegen gereduceerd tarief. ‘Maar dat gaat ons niet vergenoeg’, zegt Johanna Besteman, lijsttrekker van het CDA. ‘We moeten onze vrijwilligers en mantelzorgers koesteren. Zij zetten zich belangeloos in voor een ander, voor Rijswijk. We mogen ze daarom niet op onnodige kosten jagen’.

Vrijwilligers en mantelzorgers zijn ook de komende jaren keihard nodig. Daarom wil het CDA alle mogelijke belemmeringen wegnemen en vrijwilligers en mantelzorgers maximaal ondersteunen. Het CDA wil daartoe ook een loket inrichten bij de gemeente, zodat vrijwilligers en mantelzorgers niet van het kastje naar de muur gestuurd worden.