Caza en Shirma Rouse op podium Strandwalfestival

Nog vijf maanden te gaan tot het Strandwalfestival 2019, op 13, 14 en 15 september, maar de eerste grote namen van optredende artiesten zijn  bekend gemaakt. Eerder werd al bekendgemaakt dat het festival opent op vrijdag 13 september met Helemaal FRESH. Natuurlijk is er op zaterdag 14 september het vertrouwde Strandwal By Night. Op de vrijdagavond zal de hitmaker Caza Kimpeman op het podium staan. Zaterdag zingt soulzangeres Shirma Rouse de sterren van de hemel. Meer grote namen worden komende weken bekendgemaakt, onder andere van nog een zeer bekende zangeres.

Toppers op het podium
De naam Caza doet bij volwassenen wellicht niet meteen een belletje rinkelen. Bij jongere Rijswijkers is dat wel anders! De Nederlandse hiphopartiest toerde eerder door het land met rappers als Ronnie Flex en Jebroer. Als songwriter schrijft hij voor artiesten als Jonna Fraser en Keizer. Regelmatig staat hij op grote podia met Bizzey. Toch kennen veel mensen hem vooral van zijn hit met Famke Louise: Slide. Die hit leverde Caza zelfs een gouden en platina plaat op. Na optredens op Noorderslag en Latin Village, zet Caza dit jaar ook het Strandwal Helemaal FRESH op zijn kop.

Shirma Rouse
Waar ze ooit begon als achtergrondzangeres van o.a. Anouk, kennen we Shirma Rouse nu vooral als één van de beste soulzangeressen van Nederland. Natuurlijk is ze ook geen onbekende op nationale televisie: ze ging mee naar het Eurovisiesongfestival 2013, deed mee met The Voice of Holland en is regelmatig te gast bij De Wereld Draait Door. Shirma Rouse zingt dit jaar de Rijswijkse soulsterren van de hemel op Strandwal By Night.

Volledige Line-up
Het Strandwalfestival is op 13, 14 en 15 september. Benieuwd naar de ruim twaalf andere headliners van 2019? De komende weken worden meer artiesten van de line-up bekend gemaakt op de socials van het festival. Wil je zelf jouw talenten vertonen op de Strandwalmarkt? Ga dan naar strandwalfestival.nl en meld je aan.