Broodfabriek wordt omgebouwd tot Legofabriek

De Rijswijkse Broodfabriek wordt in het weekend van zaterdag 30 november en zondag 1 december omgebouwd tot een mega grote Lego beurs. Het is een markt voor verzamelaars, handelaars en in- en verkopers. Maar al met al is het een groot festijn voor de hele familie. Er is veel te doen voor alle leeftijden.

Bouwwedstrijden of lekker vrij bouwen
Tijdens de beurs mag iedereen bouwen met Legoblokjes. Er is een grote Lego bouwhoek ingericht met verschillende soorten en kleuren bouwsteentjes. Je kunt meedoen aan verschillende bouwwedstrijden of gewoon lekker de hele middag bouwen. Voor de kinderen is er ook een puzzeltocht met leuke prijsjes.

Duplo voor de kleintjes
Voor de allerkleinsten is er tijdens de beurs ook een plek ingericht met Duplo blokken waar de kids kennis kunnen maken met de toekomst als ze de kleine steentjes gaan gebruiken.

Demonstraties van liefhebbers en verkoop
Het festijn zal voornamelijk gevuld zijn met veel standhouders die lego verkopen. Passionele standhouders presenteren met trots hun bouwwerken, waar uren of dagen werk in zit. Complete steden, treinbanen, iconische figuren uit verschillende films, thema gerichte bouwwerken, voertuigen, technisch lego, bestuurbaar lego en ga zo maar door. Er is ook verkoop van Lego, van unieke verzamelbouwwerken tot kleine onderdelen

Kosten en openingstijden
De hal is iedere dag open van 10.00 -17.00 uur. De entree bedraagt 5,00 euro per persoon.