Broodfabriek wordt grootste platenwinkel van Zuid-Holland

Vinyl is weer helemaal hip & happening. Ook jongeren kopen steeds meer platen. Muzikanten snakken naar meer fabrieken waar hun platen geperst kunnen worden. De belangstelling naar het ‘Zwarte Goud’ is groter dan ooit.

Grootste beurs in de regio
Iedereen die het leuk vindt om zijn platencollectie uit te breiden kan zijn agenda beter leegmaken, want zondag 8 december wordt de Broodfabriek een echte Platenwinkel. Er zullen ruim 50 stands worden geplaatst door Platenbazen uit Nederland, België, Duitsland en Engeland.

LP’s voor alle prijzen
Op de vorige Platenbeurs met Passie is er een lp van eigenaar verwisseld voor ruim 1000 euro. “Deze Bowie lp is een waar Collectors item en wordt zelden aangeboden” vertelt organisator Wilco de Bruin van Platenwinkel Variaworld aan Rijswijk.tv. Er worden ook veel koopjes aangeboden en je kan al leuke lp’s en singles kopen voor 1 euro.

Ook cd’s tijdens de beurs
De cd liefhebbers worden niet vergeten en kunnen een groot aanbod verwachten. Alle muziekgenres zullen in de platenbakken te vinden zijn. Zowel op gebruikt als nieuwe uitgaves. Voor de eerste 100 bezoekers ligt er een gratis tas met een cd of vinyl single klaar. Gratis parkeren en voor meer informatie:
www.variaworld.nl