Bouw laatste fase Harbour Village start nog dit jaar

Over enkele weken wordt de derde fase van Harbour Village opgeleverd op de Landtong in de Rijswijkse haven. Er zijn nog enkele bedrijfsruimten beschikbaar van 120 tot 700m2. De verkoopprijzen van vanaf  € 165.000, vrij op naam. Heembouw realiseert samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder en de gemeente Rijswijk de ontwikkeling van Harbour Village. Bij deze gebiedsontwikkeling worden in vier verschillende fasen 64 bedrijfsruimten gerealiseerd.

De eerste twee fasen – bestaande uit in totaal 28 bedrijfsunits -zijn al opgeleverd en allen in gebruik genomen. Binnen enkele weken wordt de derde fase, die bestaat uit 18 bedrijfsunits, opgeleverd. Al bij de start bouw waren al deze bedrijfsruimten verkocht. Ook de vierde en laatste fase van Harbour Village is inmiddels in de verkoop.

Projectontwikkelaar Han Smits van Heembouw geeft aan dat ook de deze verkoop – Blok 3 en 5 – goed verloopt. “We verwachten in de tweede helft van dit jaar te starten met de bouw van deze laatste fase waarmee de gebiedsontwikkeling Harbour Village zijn voltooiing nadert.” Er zijn nog enkele units beschikbaar, variërend in grootte van 150 tot 700 m2.