Bord met foto vermoorde Mustafa Ates op plaats delict

De politie heeft een bord gezet op de plaats waar het lichaam van de vermoorde Mustafa Ates is gevonden op de Rijswijkse Van der Kooijweg in het Hoekpolderpark. Zo wil de politie meer informatie krijgen over de door een misdrijf om het leven gekomen man uit Vlaardingen.

De man werd zaterdag 22 juli omstreeks 05.00 uur op de Van der Kooijweg dood werd aangetroffen. De recherche startte direct een onderzoek naar de doodsoorzaak en gaat er vanuit dat Mustafa door een misdrijf om het leven is gekomen. Onder leiding van een officier van justitie werd direct een TGO (Team Grootschalige Opsporing) opgestart.

De recherche komt graag in contact met mensen die Mustafa voor zaterdag 22 juli nog gezien of gesproken hebben of die meer informatie hebben over de laatste dagen van zijn leven. Alle informatie over Mustafa Ates is welkom. Heeft u meer informatie? Neem dan contact op met de recherche in Rijswijk via 0900-8844. Liever anoniem uw tip doorgeven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.