In De Bogaard gaat weer leven

“Leuk gedaan!” “In de Bogaard wordt nog heel gezellig!” “Goed bedacht, met het mooie weer zit het helemaal vol…”  “Super leuk gedaan, ik krijg er echt een vakantiegevoel bij.” Dit zijn een paar reacties te vinden op de facebookpagina van Winkelcentrum In de Bogaard. Wat is er aan de hand?

Sinds begin september 2016 hangen op het Bomenplein kleurige lampions en lichtsnoeren in de bomen. Daartussen staan stoere picknicktafels met mooie witte potten vol met geurende lavendel. En de bezoekers schuiven maar wat graag aan, voor een drankje of een hapje, of gewoon alleen een momentje van rust.

“Met deze aankleding is door de ondernemers van winkelcentrum In de Bogaard een begin gemaakt om de bezoekers niet alleen bij evenementen te verrassen, maar eigenlijk het hele jaar door, met steeds weer nieuwe sferen, “zegt Fred Karremans, voorzitter van de winkeliersvereniging. De gemeente heeft het idee van de ondernemers in het vergunningentraject snel kunnen faciliteren. “Samenwerken, dat is waar het om gaat,“ aldus de wethouders Van Hemert en Van der Meij.

Foto: Op uitnodiging van het bestuur van Winkelcentrum In de Bogaard drinken wethouders Van der Meij en Van Hemert samen met enkele ondernemers en ambtenaren van de gemeente een kopje koffie op het Bomenplein.