In de Bogaard 55 jaar, komend weekend feest

Tot en met zondag 30 september is het feest bij In de Bogaard! Ze bestaan dan 55 jaar en hebben voor alle bezoekers leuke activiteiten georganiseerd. Zaterdag tussen 12.30 en 17.00 uur wordt een feestdag met ‘Nick’s Party Pianoshow’, ‘Popkoor New Popart’ en ‘Just Dance’ en Trias. Voor de kids is er is een draaimolen, springkussen en je kunt geschminkt worden.

Rutger Vink alias Furtjuh naar In de Bogaard
Zondag 30 september komt vlogger Rutger Vink alias Furtjuh naar In de Bogaard! Tussen 15.00 en 16.00 uur kun je  met hem op de foto of zijn handtekening vragen! Ook kun je deze dag als vlogger op de foto en om 12.30, 13.30 en 14.30 uur kun je een miniworkshop vloggen volgen. Word net zo’n grote YouTube-bekendheid als Furtjuh.

Speurtocht voor de Kids, win een ijsje
Kinderen kunnen tot en met 30 september op zoek gaan naar letters die in etalages door het gehele winkelcentrum hangen. Je kunt zelf op zoek gaan naar alle letters, maar je kunt de speurtocht ook lopen door de app ‘TOURtoDO’ te downloaden! Vind jij alle letters, dan heb jij een ijsje verdiend!

Oude foto’s  bekijken van De Bogaard
In de unit tegenover Subway kun je tot en met 30 september oude foto’s van In de Bogaard bekijken! Hier is goed te zien hoe het winkelcentrum er vroeger uitzag en wat er veranderd is. Kom je ook even kijken?