Bloemen en ADO-shirt op plek van ongeluk gelegd

Op social media wordt geschokt gereageerd op het overlijden van de 26-jarige Donny uit Rijswijk. Hij kwam woensdagochtend om het leven toen hij met zijn auto in het water terecht kwam. Op de plek van het ongeluk zijn bloemen, kaarsen en een shirt van voetbalclub ADO Den Haag neergelegd.

Geschokte reacties op overlijden Donny (26)
Op de Facebookpagina FCDH van ADO-supporters wordt stilgestaan bij de dood van de jonge Rijswijker. ‘Donny was een fanatiek supporter die jarenlang wedstrijden van de FC bezocht. Donny was van jongs af aan al actief bij Fansupport en erg geliefd onder de supporters. Onze gedachtes gaan uit naar de ouders, familie en vrienden van hem’. Onder het bericht betuigen honderden mensen hun medeleven.

In het bericht wordt ook opgeroepen om tijdens de aankomende wedstrijd van ADO Den Haag een eerbetoon te geven aan de overleden Donny. ‘Aankomende zaterdag spelen we tegen VVV Venlo. Wij vragen dan ook aan iedereen om vanaf de 26ste minuut te gaan staan en een minuut lang te applaudisseren voor Donny! Wat zullen wij Donny missen.’

Bron: Omroep West, mediapartner van Rijswijk.TV