Bill and his Hawaiians onder de wuivende palmen

Op zondag 23 oktober om 15.30 uur is er een optreden Bill and his Hawaiians met  tropische muziek in De Regentenkamer, Cort Heyligerstraat 4 in Den Haag. Zij brengen de Hawaiiaanse muziek op een leuke aanschouwelijke manier ten gehore, precies zoals de Kilima Hawaiians onder leiding van Bill en Mary Buysman dat deden met hun show “Onder wuivende palmen”.

Iedereen luisterde vroeger naar de radio waar de Kilima’s tot in de jaren tachtig vele uitzendingen verzorgden. Zo ook de Rijswijker Wim Zweekhorst, bekend onder de naam Bill Baker als leider van de Bill Baker’s Big Band. Enthousiast over de klanken van deze Hawaiiaanse band heeft hij eenzelfde formatie samengesteld met ervaren muzikanten uit de Nederlandse Hawaiian wereld.

Natuurlijk is daar ook een Hula danseres bij en wel Maeva Kaya ! Al vele malen heeft Maeva Hawaii bezocht en daar de huladans bestudeerd. zij beeldt de tekst van de liedjes uit..

Biil/Wim: ‘U waant zich terug in de tijd en kunt opnieuw, of alsnog, van de Hawaiiaanse muziek komen genieten. Onze motto is: “Put some aloha in your life”.”