Bewoners Onderwatershof op duofiets naar buiten

“Ook oudere dorpsgenoten gaan graag een stukje fietsen in de omgeving. Heerlijk een stukje fietsen door het oude centrum, door de buurt waar men heeft gewoond of in de natuur. Vanaf maart is Woonzorgcentrum Onderwatershof aan de van Vredenburchweg de trotse eigenaar van een elektrische duofiets. We zoeken alleen nog vrijwilligers die mee will;en doen”, vertelt André van Zomeren.

Doorbreken van isolement
Met deze fiets kunnen de bewoners samen een stukje fietsen in de omgeving met een vrijwilliger. Voor de bewoners fijn om weer te kunnen fietsen maar dit project biedt zoveel meer. André: “Natuurlijk de gezelligheid, het doorbreken van het vaak aanwezige sociale isolement en de wereld wordt weer een stukje groter. Ook voor therapeutische doeleinden kan de fiets gebruikt worden. Belangrijk voor de vrijwilliger, de fiets heeft elektrische ondersteuning. Ook aan hen moet dit project veel plezier en voldoening geven. Wij willen graag een grote groep vrijwilligers aan dit project verbinden zodat de bewoners vaak hiervan gebruik kunnen maken”.
Lijkt het U leuk om hier bijvoorbeeld één of enkele uurtjes, of een dagdeel per week aan mee te doen, dan kunt U zich aanmelden via e.mail: a.zomeren@gmail.com of 06 53859210