Bewoners Koopmansstraat mogen eigen woning ontwerpen

Metamorfose Rijswijk heeft tweederde van zijn kavels vergeven aan enthousiaste zelfbouwers. Het project aan de Koopmansstraat in Rijswijk ging begin oktober dit jaar van start en kent een groot succes. De open huizen zijn drukbezocht en van de bezoekers zijn veel mensen overgegaan tot het inschrijven voor een kavel.

Zelf naar de tekentafel
“Als koperscoach ben ik trots op het succes. Ik krijg er energie van om mensen bezig te zien met het creëren van hun droomhuis. Eén van de kopers presenteerde zelfs al een volledig ontwerp voor de woning. Hij heeft deze helemaal zelf gemaakt en gaat straks ook grotendeels zelf klussen in zijn woning. Het is gaaf om te zien dat mensen het project beetpakken en écht aan de slag gaan om het kavel vorm te geven naar hun eigen zin.” vertelt Karin Beukers van Steenvlinder.

Geen standaard huis
Marion en Sjoerd wisten het penthouse te bemachtigen: “Met dit kavel hebben we een prachtig uitzicht over Den Haag. Het is een grote ruimte waar we van alles mee kunnen. Dat vinden we fantastisch!”

Sjoerd vervolgt: “We hebben al vaker gekeken naar een kluswoning. Je krijgt daarmee namelijk geen standaard huis,want je bepaalt zelf waar je alles neerzet en hoe je inrichting wordt. We houden niet van die standaard huizen die je overal ziet. Daarom past Metamorfose Rijswijk perfect bij ons!”

Laatste kans
Bij een kluswoning hoef je niet per se alles zelf te doen. Als je een goede manager bent, kan je er ook voor kiezen om mensen in te schakelen.

Wil jij ook zelf bepalen hoe je woont? Kom dan komende donderdag naar het inloopspreekuur tussen 16:00 en 18:00 uur aan de Koopmansstraat 1 in Rijswijk, waar je vrijblijvend de kavels kunt bekijken en je vragen kunt stellen. Er zijn nog wat kavels beschikbaar!

Rijswijks Feestje
Begin 2018 wordt gestart met de transformatie van het pand aan de Koopmansstraat. Rijswijk.tv blijft dit project op de voet volgen omdat het een project is waar veel Rijswijkse inwoners en ondernemers bij betrokken zijn!