Bewegen op Muziek voor senioren

In Wijkcentrum Stervoorde is een nieuwe docente gestart met enkele bestaande groepen. In deze groepen is plaats voor nieuwe deelnemers. Er wordt getraind op donderdag van 9.15-10.15 uur en van 10.30-11.30 uur. Voor senioren die hun spieren willen verstevigen en hun conditie willen verbeteren is Bewegen op Muziek bij uitstek een geschikte cursus.

Bij bewegen op muziek worden spier verstevigende oefeningen gedaan zonder toestellen en gewichten. Er wordt rustig getraind en niet gesprongen. Daarom is het niet belastend en is het een sport die beoefend kan worden door iedereen. Het is ook prima geschikt voor diegene die nog nooit aan sportbeoefening heeft gedaan. Een goede conditie is niet echt nodig. Zonder veel poespas lekker bewegen, ieder op zijn of haar eigen niveau. Gewenste kleding en schoeisel: gemakkelijk zittende kleding en sportschoenen.

Belangstellenden kunnen zich 10 minuten voor aanvang melden bij de docente voor een gratis proefles. Informatie kan worden ingewonnen bij Jules Hirs: tel. 070 7579212 ( di. t/m/ do.) of via e-mail: jules.hirs@welzijn-rijswijk.nl