Benefietoptreden voor arme kinderen in Rijswijk

Zondag 25 november is er een grote benefietmiddag voor kinderen. Dit is de derde keer dat dit evenement van de Kids Foundation wordt gehouden in de Sir Winston Club in Rijswijk. Er zijn optredens van onder andere Henk Damen en Johan Kettenburg. Zij zingen hun grootste hits voor het publiek. Ook zal Sinterklaas met zijn Zwarte Pieten een bezoek brengen aan de middag.

Armoede en rijkdom naast elkaar
Ambassadeur Mick van der Hoek vertelt aan Rijswijk.tv: “Het is allemaal begonnen toen ik de ongelijkheid zag in wekelijks budget van mensen. Af en toe mag ik feesten presenteren waar veel geld in omgaat en aan de andere kant zie je de armoede waar ouders geen geld hebben voor een cadeau voor de feestdagen. Elk jaar proberen we kinderen blij te maken. Vorig jaar is de opbrengst naar de voedselbank in Rijswijk gegaan. Dit jaar gaat het naar 50 kinderen waarvan het gezin maximaal 30 euro per week te besteden heeft.”

Opbrengsten voor arme kinderen
Het evenement duurt van 13:00 tot 18:00 uur en de entree is €5,00. Ook wordt er een veiling gehouden, waaronder een ADO Den Haag shirt met handtekening van alle spelers, maar ook een jas van de wereldberoemde zangeres Eva Simons. Alle opbrengsten komen ten goede aan de kinderen waarvan de ouders het wat minder hebben.