Beat creation en Talenthouse bij The GAP

Elke donderdag tussen 18.30 en 21.00 uur is het tijd voor The GAP, een wekelijkse ontmoetingsavond met activiteiten voor jongeren tussen de 12 en 25 jaar. Deze donderdag is het tijd voor Beat creation en de allereerste ‘The GAP TALENTHOUSE’. Bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2

Voor jongeren die  zelf aan de slag willen
Veel jongeren weten inmiddels de weg te vinden naar de wekelijkse workshop Beat creation van 18.30 tot 19.20 uur. Voor jongeren die alles willen weten over het maken van beats en sounds en natuurlijk zelf aan de slag willen. Aanstaande donderdag is het daarnaast tijd voor de allereerste editie van The GAP TALENTHOUSE om 19:30 uur.

Bij aanvang ontvangt elke jongere een mindmap
In The GAP TALENTHOUSE wordt door middel van actieve spelvormen gewerkt aan zelfvertrouwen en weerbaarheid. Tijdens de TALENTHOUSE worden jongeren uitgedaagd om aan de slag te gaan met hun talenten, deze te ontdekken en in te zetten. Bij aanvang ontvangt elke jongere een mindmap. Na het doorlopen van alle activiteiten hebben jongeren een ingevulde mindmap én een potje zelfkennis om mee naar huis te nemen!

Volg The GAP Rijswijk ook op Instagram
Activiteiten zijn bijvoorbeeld ‘Mission Impossible’, bij dit spel is samenwerken en het benutten van elkaars talent cruciaal. Of het etiketten spel, waarbij de deelnemers moeten raden volgens welk opgeplakt etiket ze behandeld worden. Of het schatgraversspel waarin je waardevolle eigenschappen van jezelf en van je medespelers zult ontdekken. Volg The GAP Rijswijk ook op Instagram.