Amerikaanse Rita Verroca op de Patchwork & Quiltdagen 

Op donderdag 12, vrijdag 13 & zaterdag 14 april heeft de Patchwork & Quiltdagen plaats in De Broodfabriek aan de Volmerlaan 12 in Rijswijk. Dé toonaangevende beurs op het gebied van patchwork en quilten, met ruim zestig stands, acht (inter)nationale tentoonstellingen en een ruim aanbod aan workshops.

 Veel technieken en diverse winkels!
Ruim 60 winkels uit binnen- en buitenland bieden een groot assortiment stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aan. Gedurende de Patchwork & Quiltdagen worden honderden quilts tentoongesteld van diverse grote namen als o.a. Rita Verroca en Betty Prins. De inzendingen van de Quiltwedstrijd ‘In en Uit’ worden tentoongesteld op de beurs. De winnaar van deze wedstrijd ontvangt maar liefst € 100,-. Er is een divers aanbod aan korte workshops, hand- of machinewerk.


NIEUW:
Uniek is het bezoek van Rita Verroca op deze beurs. De bekende Amerikaanse quilter geeft op zaterdag 14 april een lezing over haar werk. Na afloop kan men een deel van de quilts bekijken op de tentoonstelling. Daarnaast verzorgt Rita een 3,5 uur durende workshop. Een uitgelezen kans om deze workshop te volgen.