Aftrap wethouder Björn Lugthart: ‘Een maand zonder alcohol’

Wethouder Björn Lugthart deed gisterenmiddag in restaurant De Wits de aftrap van de IkPas campagne 2018 samen met de Rijswijkse ambassadeurs. Van 1 t/m 30 maart drinken zij geen alcohol. IkPas is een landelijke jaarlijkse campagne die bewustwording van alcoholgebruik als doel heeft.

IkPas is echt een begrip geworden in Rijswijk
Lugthart steunt de campagne vanaf het eerste uur. “Afname van overmatig alcoholgebruik is een van de doelen van het Rijswijkse lokale gezondheidsbeleid. Om die reden sluit de gemeente Rijswijk zich aan bij de IkPas campagne. Dat heeft er onder meer aan bijgedragen dat  het gebruik van alcohol onderwerp van gesprek is geworden. IkPas is echt een begrip geworden in Rijswijk. Ook dit jaar hebben we weer een groep enthousiaste ambassadeurs die zich in willen zetten voor de campagne. Ik wens hen en iedereen die meedoet heel veel succes de komende maand!”

De Rijswijkse ambassadeurs van 2018: Ronald Stoffer, Politie; Peter Hartevelt, Hartevelt Assurantiën; Marja van Leeuwen, Fonteynenburg; Henny van der Horst; Lonneke Hofmeester, Welzijn Rijswijk; Koos Meeuwisse, Meeuwisse Mbp beheer; Tino van Dam, Tino van Dam fotografie; Danny Steehouwer; Jan Brugman, gemeente Rijswijk; Femke Merkx, gemeente Rijswijk.

Ook meedoen? Deelnemen aan de IkPas actie kan door je voor 1 maart  gratis in te schrijven op de website www.ikpas.nl. Volg ook onze facebookpagina www.facebook.nl/ikpasrijswijk. Daar kun je zien hoe de Rijswijkse ambassadeurs het doen en je ervaringen delen.