Afghanistan centraal op Wereldkeuken in Stervoorde

Op woensdag 31 januari om 17.45 uur is er weer de maandelijkse  Wereldkeuken in wijkcentrum Stervoorde aan de Dr. H.J. van Mooklaan 1. Bij de Wereldkeuken worden gerechten gekookt uit verschillende landen, elke maand een ander thema/land. Deze maand staat Afghanistan centraal. Tijdens de Wereldkeuken maakt u niet alleen kennis met de eetgewoonten van een land, u maakt ook kennis met nieuwe mensen Iedereen is welkom, maar er is per keer plaats voor 30 personen. De kosten zijn € 5,00.

Er is ook een kookworkshop voor zes personen, die ook koken tijdens tijdens de Wereldkeuken.
Vanaf woensdag 24 januari kun je je aanmelden bij de receptie van Welzijn Rijswijk.  Je kanook bellen: telefoon  070-757.9200. Van tevoren organiseert Welzijn Rijswijk iedere maand een kookworkshop voor zes personen met deelnemers uit verschillende doelgroepen. Deze koks koken vervolgens tijdens de Wereldkeuken.
Als je een keer wilt deelnemen aan de workshop, dan kan je bellen met 070-757.9200 en vragen naar Lisette Elgershuizen of Nicole van der Spek. De workshop wordt in de week voor de open eettafel gehouden op een maandag- of dinsdagmiddag.