Aanmeldingen voor lijsttrekkersdebat gaan snel

Na onze publicatie afgelopen weekend voor het grote lijsttrekkersdebat in Rijswijk op vrijdag 16 maart ging het snel met de aanmeldingen. ,,We werken bewust met een gastenlijst”, aldus journalist en Bart Bakker. ,,Als de ruimte is volgeboekt, zullen we mensen moeten teleurstellen. Het debat is in het restaurant van tennispark Welgelegen.

Een groots opgezet debat
Het lijsttrekkersdebat van de gemeente Rijswijk wordt georganiseerd door de griffie van de gemeente en de Voorburgse journalist en gespreksleider Bart Bakker. Het wordt een groots opgezet debat. De verwachting is dat dit een debat wordt waarin veel mensen hun keuze gaan bepalen. In samenwerking met de griffie van de gemeente wordt er een aantal thema’s vastgesteld.

Lokale politieke vuurwerk wordt verwacht
Bakker: “Kort na het debat komt er een film op de diverse social media van de gemeente Rijswijk dat met dit debat als doel heeft om zoveel mogelijk mensen naar de stembus te krijgen. We verwachten in ieder geval het nodige lokale politieke vuurwerk, omdat de partijprogramma’s behoorlijk uiteen liggen”.

Geinteresseerden die het debat bij willen wonen, kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar info@bartbakker.eu Zij krijgen dan een bevestiging van hun aanmelding.