Geslaagde Voorstelling Selfie in Rijswijkse Schouwburg

Maanden van voorbereiding bereikten afgelopen zaterdag in de Rijswijkse schouwburg hun climax. Wat ruim 6 maanden geleden begon als een oproep naar alle Trias leerlingen, eindigde afgelopen zaterdag in een heel leuke familievoorstelling met als titel Selfie, een modern sprookje over jezelf zijn. Uitgebeeld door dertig talenten van Trias van 8 tot 16 jaar. Zaterdag 19.45 uur. De zaal loopt vol en je voelt de spanning bij de cast oplopen. Eenmaal op het podium is daarvan niets te merken.
Het verhaal, dat vragen beantwoordt die iedereen bezig houdt, wordt op vrolijke en speelse wijze uitgebeeld door dertig talenten van Trias in de leeftijd van 8 tot 16 jaar.

Voor de verhaallijn is gebruik gemaakt van belevenissen die de leerlingen zelf hebben meegemaakt. De eerste bijeenkomsten heeft de groep veel met elkaar, en met regisseuse Carla Verwer gepraat.

Deze input is de basis geweest voor het uiteindelijke script. Het is daardoor een voor de leerlingen geheel eigen productie geworden. Dat maakte het voor zowel hen als voor Trias een heel speciale avond.

De avond werd afgesloten met een feest in de Foyer waar 5 bands bestaande uit leerlingen van Trias, en DJ DM zorgden voor een feestelijke afsluiting.

Selfie is een project van Trias in het kader van haar 30 jarig bestaan en werd mede mogelijk gemaakt door o.a. Rabobank Stimuleringsfonds, Fonds 1818 en het Prins Bernhard Cultuurfonds.