Omroep Rijswijk terug op televisie

Na een afwezigheid van vijf jaar gaat Omroep Rijswijk weer televisie maken. Tijdens de open dag op 30 maart werden eerste opnames al gemaakt. Omroep Rijswijk is op zoek naar zelfstandig werkende cameramensen, maar ook naar hobbyfilmers die reportages maken van wijkactiviteiten en sportevenementen. Meld je bij redactie@omroeprijswijk.com Omroep Rijswijk, dé lokale omroep zorgt al 28 jaar voor lokaal nieuws. Op de radio wordt elk half uur lokaal nieuws uitgezonden, in de ochtend zelfs elk kwartier. De televisie-uitzendingen worden onderdeel van het Omroep Rijswijk nieuwsplatform dat informatie biedt op radio, televisie, website, facebook en twitter.
Televisie wordt ingezet om het lokale karakter van Omroep Rijswijk te versterken. Wijkverenigingen, maatschappelijke organisaties, sportclubs, lokale politiek.
Omroep Rijswijk verbindt Rijswijk met de Rijswijkers.

Heb je een camera of film je nu al met je telefoon. Zet je het nu op bijvoorbeeld Youtube. Is er een vrijwilliger in jullie organisatie die van de activiteiten leuke filmpjes maakt? Omroep Rijswijk gaat dat uitzenden.

Meld je bij redactie@omroeprijswijk.com.