30 jarig jubileum Trias

Trias bestaat 30 jaar!, op zaterdag 13 juni staat de jubileumvoorstelling Selfie in de Rijswijkse schouwburg. Ruim dertig talenten van Trias tussen de 8 en 16 jaar gingen aan de slag en spelen, dansen en musiceren in de voorstelling die gebaseerd is op hun persoonlijke verhaal. Aanvang 15.00 en 20.15 uur. De hele maand juni staat in het teken van het jubileum. Eerder waren er al de DJ workshop, de open les, de optredens in Westhof, Rijswijk’s Got Talent Trias Danst in de schouwburg, de musical Kids en nu dus Selfie, met feest na afloop!
Selfie (vanaf zes jaar) in de Rijswijkse Schouwburg toont weer eens aan dat Trias een kweekwijver voor Rijswijks talent is.

Ruim dertig talenten van Trias tussen de 8 en 16 jaar oud zijn aan de slag gegaan en spelen, dansen en musiceren in de voorstelling die gebaseerd is op hun persoonlijke verhaal. Samen keken zij in de spiegel en vroegen zich af: wie ben ik eigenlijk? Ben ik mooi genoeg? Waar ben ik heel erg goed in?

Ziet die ene jongen mij wel zitten? Hoe zien anderen mij eigenlijk? Klopt dit beeld met hoe ik mezelf zie? En met de werkelijkheid? De spelers gingen op ontdekkingsreis en kwamen erachter hoe mooi het is om te midden van anderen jezelf te kunnen zijn.

Kom kijken naar een verhaal waarin vragen die iedereen overal bezig houden op een vrolijke en speelse wijze worden uitgebeeld.
Spelers zijn onder meer Amber, Amanda, Cato, Floor, Maya, Beau, Yuval, Martijn, Patricia, Monica, Reinhart, Hanen, Richella, Jessica, Pryrna, Trias dansleerlingen, Trias muziekleerlingen.

Regisseur is Carla Verwer en de begeleiding voor muziek en dans nemen Freya Coenen en Robin Brock voor hun rekening.

De jubileumvoorstelling draait om 30 Trias talenten tussen de 8 en 18 jaar. De kinderen en jongeren vertellen tijdens repetities hun persoonlijke verhaal en op basis hiervan wordt onder leiding van theaterregisseuse Carla Verwer een voorstelling gemaakt, waarin de kinderen ook hun talent laten zien. Belangrijk is dat zij zich kunnen uiten in een kunstdiscipline, zich gewaardeerd voelen en ergens goed in zijn.

Selfie is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar en wordt zaterdag 13 juni twee keer opgevoerd. De eerste voorstelling begint om 15.00 uur, de tweede voorstelling om 20.15 uur. Aansluitend op de avondvoorstelling vindt een feest plaats. Kaarten kosten 10 euro (korting met de Ooievaarspas) en zijn te koop via www.rijswijkseschouwburg.nl.

Selfie is een project van Trias in het kader van haar 30 jarig bestaan en wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Stimuleringsfonds, Fonds 1818 en het Prins Bernhard Cultuurfonds en lokale sponsors.

Rijswijkse Schouwburg Generaal Spoorlaan
13-06-2015 15:00 t/m 17:00 uur
13-06-2015 20:15 t/m 22:15 uur