Burgemeester Michel Bezuijen geeft startsein voor open dag Omroep Rijswijk

Vandaag zet Omroep Rijswijk, dé radio- en televisieomroep voor Rijswijk, de deuren open voor haar open dag. Burgemeester Michel Bezuijen verricht om 12.00 uur de opening. Vervolgens schuiven verschillende raadsleden aan. Zij geven hun visie op Rijswijk en de toekomst van de stad. Altijd al willen zien hoe radio en televisie wordt gemaakt? Kom dan zaterdag van 12:00 tot 16:00 naar de Paul van Vlietlaan 2 in Rijswijk.
Nieuws ontstaat elk moment van de dag. Bij U om de hoek, in de wijken, in de gemeenteraad, op het sportveld. “Als lokale omroep hebben we een unieke positie, omdat wij ons 100% richten op Rijswijk en de mensen die er wonen.

De bedrijven, de gemeentelijke overheid, de verenigingen, en de organisaties. Als lokale omroep verbinden we Rijswijkers met de Rijswijkers”, zegt Omroep Rijswijk voorzitter Robert Heijdemann. Onderscheiden ‘Omroep Rijswijk is hét publieke nieuwsplatform voor de gemeente Rijswijk.

Via onze website en sociale media bent u de hele dag op de hoogte van het nieuws en via de radio brengt onze redactie ieder half uur lokaal nieuws over Rijswijk.’ stelt stationmanager Joey Koeijvoets. Hij vervolgt: “De open dag is een goed moment om aan de politiek en de luisteraar te laten zien hoe programma’s worden gemaakt.

We beginnen om 12.00 uur met een politiek café. Uiteindelijk bepalen zij voor een groot deel hoe het leven er in Rijswijk uitziet’.