Flip de hond van Loretta Schrijver zet poot voor Asiel ’t Julialaantje

Loretta Schrijver houdt veel van dieren. Vandaar dat ze direct aanbood het startsignaal te geven voor een tegeltjes-actie die geld moet opleveren voor de renovatie van asiel ’t Julialaantje. Haar hond Flip zette dinsdag 26 mei om 12.00 uur zijn pootafdruk, die met de naam van Loretta op een tegel komt. De tegels komen in het vernieuwde asiel aan de muur. Dierenasiel ’t Julialaantje in Rijswijk wordt met sluiting bedreigd. Het dak lekt, de vloeren zijn gescheurd en de kozijnen zijn verrot. Asiel ’t Julialaantje is na veertig jaar dringend toe aan renovatie.
Het moet compleet worden verbouwd en daar is veel geld voor nodig.
Voor 1 juli is nog ruim 2 ton nodig om ervoor te zorgen dat de zwerfdieren die worden gevonden in Rijswijk, Westland, Pijnacker-Nootdorp en Delft een dak boven hun hoofd houden.

Wil je het Julialaantje helpen, doe dan mee met deze tegeltjes-actie. Maak een afdruk van de poot van uw huisdier.

Dan wordt daarvan een tegel gemaakt met daarop deze poot en je naam of de naam van je huisdier!

Deze tegel wordt geplaatst op een speciale wand in het nieuwe asiel en blijft zichtbaar totdat het nieuwe gebouw versleten is.

De tegeltjes in het huidige gebouw hebben 40 jaar bij de ingang gehangen, dus het is voor een hele lange tijd! Het plaatsen van alleen uw naam kan natuurlijk ook.

Kijk voor meer informatie op www.wordheld.nl en klik de button ‘doneer’ aan.