72 bedrijfspanden in RijswijkBuiten

Aan de Laan van ’t Haantje in RijswijkBuiten komen in totaal 72 bedrijfseenheden. Deze worden in vier fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 16 bedrijfsunits. Deze bedrijfsunits variëren in grootte van 94 m2 tot 150 m2 en zijn allen voorzien van zonnepanelen. De bedrijfsruimten zijn eenvoudig te schakelen waardoor het mogelijk is om een bedrijfsruimte op maat te realiseren.

Kopers kunnen met behulp van de zogenaamde unitconfigurator hun eigen bedrijfsruimte samen stellen. Er kan gekozen worden uit meerdere gevels, kleuren en materialen wat een zeer divers straatbeeld zal geven. Bedrijvenlocatie De Comphaan in RijswijkBuiten is een ontwikkeling van Heembouw in samenwerking met de gemeente Rijswijk. Habeon Architecten maakte het ontwerp.

De verkoop van De Comphaan is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 – 351 3111)  en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie: http://www.decomphaan.nl. Tevens kunt u voor meer informatie contact opnemen met  Han Smits, Heembouw Ontwikkeling Bedrijfsruimten: (071) 332 00 50.