Vrijwilligerswerk Rijswijkse jongeren in Griekenland

Twaalf Rijswijkse jongeren tussen 18 tot 29 jaar kunnen van 10 oktober tot en met 8 november naar Thessaloníki, Griekenland voor een uitwisselingsproject, mede mogelijk gemaakt door de gemeente Rijswijk. Op 8 september om 18.30 uur is er een informatieavond in de Bibliotheek, Generaal Eisenhowerplein 101. Er wordt dan nadere informatie gegeven en jongeren delen hun ervaringen. Meld je aan voor de informatieavond via office@incombinacion.org. Je gaat samen met leeftijdsgenoten naar Griekenland, waar je vrijwilligerswerk gaat doen bij verschillende organisaties. Daarnaast ontmoet je Griekse jongeren en organiseren jullie een gezamenlijke activiteit. Tijdens de uitwisseling staat een interactief en intercultureel programma centraal.
Het doel van het project is om een positieve boost te geven aan de persoonlijk ontwikkeling van alle deelnemers. Aan het einde van het project hebben de deelnemers meer inzicht in zichzelf, hun vaardigheden en hun toekomstmogelijkheden.

Wil jij jezelf ontwikkelen, is je leeftijd tussen 18 tot 29 jaar en kom je uit Rijswijk
Schrijf je in via http://www.incombinacion.org/inschrijven/. Heb je vragen? Stuur een WhatsApp naar Yoni via 06 45762952 of een e-mail naar office@incombinacion.org . Zij neemt dan contact met je op.