Kinderopvang op bezoek bij Feel Good Radio

Als ouders van kinderen moeten werken tijdens de vakantie bestaat er in Rijswijk de mogelijkheid om gebruik te maken van de buitenschoolse opvang (BSO) van Stichting Rijswijkse Kinderopvang.
Kindjes in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar die aan het spelen zijn bij Kindercentrum Wereldplek krijgen deze vakantie te maken met leuke thema’s. Iedereen heeft talent want iedereen is ergens wel goed in. Daarom is het thema van de Zomer 2016 ‘ontdek je talent’. Alles komt deze vakantie aan bod waaronder Natuur & Avontuur, Koken, Zang & Dans, Sport & Spel, Techniek en Media.

De kindjes hebben deze vakantie onder andere al taarten gebakken met de bewoners van Florence. Ook werd een bezoek gebracht aan Diergaarde Blijdorp en namen ze deel aan de Freek Vonk dag.

Woensdagochtend kwamen de kinderen samen met de coole juffen Patricia en Inge bij de Feel Good Radio in Rijswijk kijken om hun presentatie talenten te ontdekken. De studio was volledig versierd met ballonnen, lekkere drankjes en spekjes.

Iedere dag wordt er bij de BSO een kindje verkozen tot ‘talent van de dag’. Dit talent krijgt dan een unieke button. Vandaag heeft de jongen met de rode pet (zie foto) gewonnen. Thuis vertelde de kindjes trots over de leuke dag bij de radio!

Bekijk hier de foto’s op onze Facebook pagina