Taart van André voor de jarige Belinda

Zie ik een bericht van onze André de Truffelkoning uit de Herenstraat op Twitter met een foto van een taart en daarbij: ‘voor de jarige belinda28071987 !! Van harte gefeliciteerd’. Dat maakt nieuwsgierig. Het is de Rijswijkse Belinda Bekker, opgeleid aan de Haagse academie voor lichamelijke oefening en getalenteerd sportster en nu personal coach voor iedereen die fit wil zijn. Over de taart: ‘Hmmmmm, zo lekker veel chocola echt perfect ha ha.’ “Zelf heb ik altijd veel gesport, 13 jaar geturnd en nu sport ik 6 dagen in de week. Ik doe onder andere wedstrijden in crossfit en gewichtheffen. Crossfit is een combinatie van gewichtheffen, conditionele en gymnastische activiteiten. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen op gebied van sport door zelf te ervaren en te leren over elk aspect van sport en training”, vertelt ze op facebook.
“Sporten is mijn leven en ik vind het geweldig om mijn passie op andere mensen over te brengen. Mensen hun doel laten bereiken op een manier die bij hun past en ook heel belangrijk, met plezier, is mijn doel tijdens het proces van de personal trainingen”.

Over Personal training zegt ze: Het is de toekomst voor de fitness wereld. Doelgerichter trainen, een stok achter de deur hebben en er niet meer alleen voor staan als het gaat om het bereiken van persoonlijke doelen!”