Kapsalon Saoed in Rijswijk wint prestigieuze Silver Award

Met een overweldigend hoge score werd dit jaar kapsalon Saoud aan de Henri Dunantlaan 60 in Rijswijk gekozen tot de ‘Leukste Kapsalon’. Deze verkiezing die voor de vijfde keer werd gehouden, draaide volledig om de beoordelingen van de consument.De 70 jarige Saoed, die bijna dagelijks in zijn kapsalon te vinden is is erg blij met deze erkenning en ziet het als resultaat van bijna 30 jaar hard werken in zijn kapsalon. In die jaren heeft hij een grote trouw klantenkring opgebouwd. Saoed vertelt: “Klanten komen als vrienden binnen, je kent ze allemaal, drinken graag een gratis kopje thee of koffie mee en iedere dag liggen de kranten gereed.”
Verder wordt hun spaarsysteem gewaardeerd voor de 5 euro korting op de volgende knipbeurt. Saoed kijkt terug op een rijke kappershistorie. Zijn zoon werd vorig jaar met zijn kapsalon Haarvisie ook al gekozen tot de beste kapsalon en daar is Saoed nog heel trots op. Ook de medewerkers zijn ingenomen met het behaalde resultaat en Saoed bevestigde nogmaals: “zonder deze mensen had ik nooit deze eer mogen ontvangen, en daar ben ik heel trots op”.

Er was 1 stemronde van 12 april tot en met 31 mei 2016 waarin de consument bij het uitbrengen van een stem vier rapportcijfers gaf, voor klantvriendelijkheid, sfeer, interieur en prijs/kwaliteit verhouding (rapportcijfers tussen 1-10). Daarnaast mochten de stemmers een geschreven beoordeling geven en werd er gevraagd naar verbeterpunten.

Sinds S2010 organiseert de Vote Company in samenwerking met diverse belangenorganisaties verkiezingen in de detailbranche. De organisatie is uitgegroeid tot een team van 10 zelfstandige professionals. Zij organiseren verkiezingen in opdracht van brancheorganisaties, grote en kleine merken, media, beursorganisaties en overheden.Nu organiseert de Vote Company de Zoover Awards, de grote publieksverkiezing in opdracht van Zoover waarbij ruim 150 reisorganisaties genomineerd zijn.