Aftellen tot het Don Bosco Vakantiebos

Op dinsdag 2 augustus om 9.45 uur is de grote opening door wethouder René van Hemert van het Spektakelbos, de 50ste editie van het vakantieprogramma van Don Bosco Rijswijk.
Kinderen van 4 tot en met 16 jaar zijn van 2 tot en met 19 augustus elke dag van 09.45 tot 15.15 uur welkom voor sportieve en creatieve activiteiten.

Een dagkaartje kost 4 euro. De kassa opent elke dag om 09:15 uur. Op maandag 1 augustus is een speciaal voorverkoop van 10.15 tot 11.30 uur. Die dag is ook de all-in kaart verkrijgbaar, waarmee een kind alle drie de weken mee kan doen.

Met beroemde spellen als het verfgevecht, het havenspel en levend stratego worden gegoten in het spektakel-thema, afgewisseld met populaire activiteiten als disco, casinodag, het kamp voor de tieners en de waterdag kan iedereen genieten van een onvergetelijke vakantiedag.

Ook niet onbelangrijk om in de agenda te zetten is woensdag 10 augustus: die dag kunnen alle ouders, oma’s en opa’s óók een dagje Vakantiebos beleven, want Don Bosco organiseert dan een speciale activiteit voor volwassenen.

Je vindt Don Bosco aan het Julialaantje 26 in Rijswijk. Het programma en meer informatie over het Vakantiebos en andere nieuwe activiteiten is te vinden op www.donboscorijswijk.nl