Ondernemer Van den Belt: Gezellige sfeer en dorpsgevoel

Mevrouw van den Belt van Van den Belt Elektra aan de Herenstraat 68 staat al tientallen jaren in de winkel. “Wij hebben een uitgebreid assortiment op het gebied van elektra, verlichting, gloeilampen, TL-buizen, en cadeauartikelen, ook repareren we”. Wat van den Belt Elektra uniek maakt is dat ze een uitgebreid assortiment hebben met artikelen die nergens anders te krijgen zijn. “En als wij iets niet op voorraad hebben dan is het er binnen 24 uur “Onze vakkennis, klantvriendelijkheid en goede service waarderen onze klanten zeer goed”. Van den Belt Elektra is 53 jaar geleden gestart in de Herenstraat. Mevrouw van den Belt is nu 79 jaar en staat nog dagelijks in de winkel.
Wat ze recentelijk in de winkel meegemaakt? “Een klant was spullen aan het uitzoeken en dit werd een behoorlijke aankoop. Toen de klant wilde betalen had hij alleen een 200 euro biljet waarop ik zei dat ik dat niet kon wisselen. De man zei dat hij naar de bank ging om te wisselen, maar hij lijkt de bank nog niet gevonden te hebben aangezien we hem tot op vandaag nog niet teruggezien hebben”.

Waarom de consumenten naar Winkelcentrum Oud Rijswijk komen? Daar hoeft ze niet lang over na te denken: De gezellige sfeer, persoonlijke service en aandacht voor de klant. En natuurlijk het dorpsgevoel dat bij de ondernemers, consumenten en bewoners aanwezig is”.
Bron: Winkelcentrum Oud Rijswijk