6100 gratis kranten en tijdschriften in bibliotheek

In de bibliotheek staan PressReader-computers met maar liefst 6100 kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen in meer dan 54 talen. Je favoriete krant of blad, uit welk land dan ook, lees je gratis op de PressReader-computer. In totaal zijn er 18 kranten en tijdschriften in het Nederlands aanwezig in de PressReader. Maar je kan ook verder van huis terecht: van Albanië tot Zimbabwe en van Zambia tot Algerije. Het nieuws uit vrijwel ieder land ter wereld staat in de PressReader.

Behalve dat je de kranten en tijdschriften kunt lezen in de bibliotheek, is het ook mogelijk die via de app te downloaden en te lezen, waar dan ook, direct of op een later moment. Het enige wat je hoeft te doen is één keer per week in de bibliotheek verbinding te maken met het wifi-netwerk van de bibliotheek. Vervolgens kan je een week lang vanuit huis of onderweg alle kranten en tijdschriften downloaden, zoals de NRC, De Telegraaf of uw favoriete buitenlandse krant of tijdschrift.

De PressReader-app staat in de Google Play en in de App Store. Kom naar de bibliotheek en maak kennis met PressReader. Download de app en je bent altijd en overal op de hoogte van het laatste wereldnieuws.